آموزش آشپزی جنوبی
طرز تهیه قلیه ماهی
در این قسمت طرز تهیه قلیه ماهی را برای شما در نظر گرفته ایم
مواد لازم :
ماهی پوست گرفته و پاک شده ( شوریده- سنگسر- هامور) 1کیلو
( گشنیز و شنبلیله ) ۳۰۰ گرم سبزی
پیاز یک عدد متوسط
زردچوبه و نمک به قدر دلخواه
سیر یک بوته
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی
تمرهندی یک بسته
طرز تهیه:
ابتدا تکه ماهی ها را خورد کنید و بشویید وماهی که برای قلیه ماهی استفاده می کنید باید بدون استخوان باشداز میان ماهی ها می توانید از ماهی شوریده-سنگسر-و حلوا استفاده کنید.
برای قلیه ماهی باید از سبزی هایی از قبیل شنبلیله و گشنیز به مقدار 150 گرم استفاده کنید ابتدا پیاز را سرخ کنیدبعد ماهی هایمان را با نمک و زرد چوبه به همراه سبزیها تفت دهیدبعد آب تمر هندی را که از قبل گرفته ایم را و رب گوجه را اضافه می کنیم مدت پخت قلیه ماهی 30 دقیقه است .
خورشت قلیه ماهی از غذاهای محلی جنوب کشور می باشد.و به خاطر داشتن سیر و سبزیهای معطر بسیار خوش طعم است .ترشی قلیه ماهی فقط باید با تمر هندی باشد.
نوش جان
منبع : آموزش آشپزی