پیراشکی گوشتی نعلی

پیراشکی گوشتی نعلی

پیراشکی گوشتی نعلی

پیراشکی یک غذای سبک و خوشمزه می باشد که شما می توانید برای مهمانیهای عصرانه درست کنید و از آن لذت ببرید

 

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده                    ۳۰۰ گرم
  •  کنجد                                ۱۰۰ گرم
  •  تخم مرغ                                 ۲ عدد
  •  زرده تخم مرغ                           ۱ عدد
  • پیاز کوچک                              ۱ عدد
  •  روغن مایع 
  •  زعفران دم کرده                        ۲ ق غ
  •   جعفری                              ۱۰۰ گرم
  • سرکه                                   ۲ ق غ
  •  نمک و فلفل قرمز

          

مواد مورد نیاز برای خمیر :

  • بیکینگ پودر                          ۱ ق چ
  • ماست                                ۱ پیمانه
  • آرد                                     ۴ پیمانه
  • نمک                                   یک چهارم ق چ
  • روغن                                  یک دوم پیمانه

 

 
طرز تهیه:
1-در ابتدا روغن-ماست-بیکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید و کم کم آرد را به آن اضافه کنید.
 
2-تا وقتی که خمیر به دست نچسبد ورز می دهیم و یک ساعت آنرا کنار می گذاریم وبه آن استراحت می دهیم .

3-تا خمیر آماده شود مایه داخل پیراشکی را درست کنید ابتدا پیاز را سرخ کنید بعد گوشت چرخی را اضافه کنید

4-نمک-فلفل و سرکه را اضافه کنید و مخلوط کنید اچر دوست داشتید رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید حالاتخم مرغ های آب پز شده را رنده کنید وبا جعفری خورد شده به مواد اضافه کنید .
 

5-وقتی خمیر آماده شد به شش قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را با وردنه به قطر 30 سانتی متر باز کنید شاید این کار برای بار اول سخت باشد وردنه را عقب و جلو نکنید وردنه را روی خمیر قرار دهید و بچرخانید وبا پیتزا بریا یک کارد هر دایره را به چهار قسمت برش دهید مواد را روی یک قسمت کمان قرار دهید سپس آنرا رول کنید .

6-برای رول کردن خمیر را روی مواد برگردانید و خمیر را به طرف پایین رول کنید ودر انتهای خمیر شکل نعل به آن بدهید و دو طرف آنرا به هم بیاورید.

7-درآخر کف سینی  خود را چرب کنید کمی آرد بپاشید وبا فاصله پیراشکی ها را بچینید برای اینکه پیراشکی های شما خوش رنگ شوند زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده را با چنگال بزنید وبا قلمو روی پیراشکی ها بمالید برای زیبایی آن کنجد یا سیاه دانه بریزید و به مدت 20 دقیقه با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود .

 

 منبع : آموزش آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *