آموزش آشپزی

آموزش آشپزی

آموزش غذا اسکالپ میگو

اسکالپ میگو کسانی که با میگو میانه خوبی ندارند ما به آنها  توصیه می کنیم با این روش میگو را
 درست کنید حتما لذت می برید.

مواد لازم

پیاز       1 عدد

زنجبیل   1قاشق غذاخوری

سیر       4حبه

میگو تمیز شده     250 گرم

تخم مرغ             2عدد

پودر سخاری       به میزان لازم

پودر جوزهندی   1قاشق چایخوری

سویا سس       3قاشق غذاخوری

آرد سوخاری      به میزان لازم

لیموترش           2 قاشق غذا خوری

روغن                به میزان لازم

نمک و فلفل       به میزان لازم

آموزش آشپزی با میگو

 

طرز تهیه

ابتدا میگوها را پاک کنید و تمیز بشورید بعد میگوها را داخل ظرفی ریخته سیر خورد شده -آبلیمو-پیاز رنده شده و سویا سس را به میگوها اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید 3یا4 ساعت درون مواد بمانند تا طعم آنها خوب به خرد میگوها برود.سپس تخم مرغ ها را با چنگال در ظرفی بزنید میگوها را درون آن بزنید بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید وباز تخم مرغ فروببرید و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید اسکالپ میگو با برنج سرو شود .نوش جان

آموزش آشپزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *